söndag 3 juni 2007

Kolonin Danmark och dess brottsliga illbattingar!

Svenska meborgare.

I går afton tillbragdes några timmar framför televisionen. Tablån bjöd landskamp i fotboll. Egentligen är sportsammanhang och lagspel en påver förättning vars främsta funktion består i att hålla pöbeln i schack. Redan den gode Caesar förstod denna enkla princip och namnger den "bröd och skådespel åt folket". Dock kan, under sammandrabbningar mellan nationer, en klar paralell dras till "The Art of War" eller krigshistorien. Detta är en diciplin som i dagens "offentliga rum" av dumhet och okunskap blivit förklarad som "politisk inkorrekt". Dock rymmer krigshistorien stor kunskap och bör intressera långt flera i konungariket Sverige.

Proffessor Helmer vackra kommentar i Riget, "Danskjävlar!", gäller ännu och är idag om möjligt än mer aktuell. Danskar, eller daner, är en grupp bestående av kriminella och imbicilla utbrytare. Sedan kolonin "Danmark" frigjorde sig från Sveriges vårdande och tuktande hand, har det enbart gått utför. Från att ha varit en blomstrande svensk koloni med fred och välstånd har den så kallade "självständigheten" bara medfört elände, dekadens, misär och otukt!

Mina gamla ögon tårades då jag igår kväll bevittnade en redig mans gärning. Domaren från Belgien, ett land med stor erfarenhet från utbrytarkolonier, ingrep på ett mycket resolut och adekvat sätt mot de brottsliga "danska" folket . Kollektiv bestraffning är ett utmärkt sätt att kontrollera, tukta och behandla ointellegenta, men ack så farliga ilbattingar!

Dagens bortglömda ord. En rabulist är en oliktänkande, revolutionär och följaktligen mycket farlig, person. Benämningen kan med fördel användas som beskrivning på hela det danska folket och vad det idag sorgligt, med logiskt nog har utvecklats till.

In Vulpes Vincit Omnia! Skål!

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag tycker du ska skriva en insändare i tidningen om dethär! Det är precis vad som behövs. Folk behöver få höra ett par sanningens ord. Det är då på tiden. Du är då en folkets man Olof!